En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Demetevler mahallesinde kâin işçilikletmeme İtfaaiye müfredatına yönlü şekilde yangın cıkış kapısı strüktürlması gerekmektedir.

Bu sebeple bina içre herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı sağlam şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Henüz detaylı ele hileındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Yangın kadar müstacel durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma bariyer sıfır bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini deruneriye hapseder.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin şerik noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir öbürü de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında büküm merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına gereğince belirli yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) muayyen durumlara nazaran TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 küme uslu kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması tehlikeli taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Kapının bedii dokuması ve istek edilen aksesuarların kullanımı fiyatı dolaysız olarak etkilemektedir.

Tasarım olarak tefavüt göstermekle birlikte ortak özellikleri, dayanıklı ve her hâlde konstrüksiyonda olmalarıdır. Standart iç baplara nispeten farklı bir yararlanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Yangın çıkış kapısı istanbul Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin yoklama altına allıkınmasında dayanak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın çabucak zemine katkısızlıklı şekilde iletmek olduğu için, muhtemel olan en güdük sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini sahip olmak üzere önlem hileınmaktadır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye başlamak, projenize orantılı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı tedarik etmek muhtevain İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunduğu mimarinın kucakerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık istirdat yolları olarak kullanımını katkısızlamaktadır. 

Report this wiki page